Thats just Life! Sometimes you need to bleed to feel that your alive!

Ännu än gång har jag låtit de bli ett glapp i bloggen - de ska jag ta igen!

Jag jobbar, umgås med vänner familj och hunden och tar mina powerwalks. Allt flyter på som vanligt! 1feb fixar jag nytt gymkort, sats eller 24/7 har inte bestämmt mig ännu. och då blir det hårdträning inför "beach 2012"!

Mycket har hänt. Det här året har inte riktigt börjat som jag hade tänkt mig, men faktum är att inget blir som man tänker sig. Överraskningar hit och dit, bra och dåliga.

Har en konstig känsla inom mig. De känns overkligt, underbart men förjävligt på samma gång. Åh :(

Jaja, jobbar fram till den 23:e typ, kanske någon dag mer och sen blir de några välbehövliga lediga dagar! Ser fram emot dom nu.

På måndag ska jag börja bleka mina tänder :) ska ta för och efter bilder så jag verkligen ser en skillnad. Dem kommer nog visas på bloggen!

På tisdag ska jag på visning igen! Och på tisdag har jag även varit rökfri i ett helt år, de känns bara så himla bra! Är så stolt över mig själv! <3

Just nu ligger jag i soffan med hunden, bara en lugn kväll hemma. Jag och hon, Bästa sällskapet när man bara vill vara själv. Vi ska snart ut på en kvällspromenad, ska försöka ligga i sängen innan 23 ikväll, då jag jobbar imorgon. Har inte sovit mer än ca 5timmar om natten i flera nätter i streck nu, åh måste få bättre sömn!

Nyårslöftena - eller målen. Ja dom ska jag också berätta om, Men de blir i ett annat inlägg ;)

Och ett tips: följ mig på twitter @annielull

Puss och kärlek


2januari 2012

Dagen har gått alldeles för fort, men jag har gjort de jag skulle :)

Jobbade bara 1timme idag, förberedde för imorgon samt ringde om leverans. Så imorgon drar jobbet igång på riktigt igen :)
Tog en Powerwalk från jobbet sen till Slussen, de var härligt även fast de regnade! Det kan va mys de med ibland.

Har varit hos tandläkaren idag med, hade ett litet hål samt en lagning jag ska få fixad, fick nya tider inför det. Blev faktiskt överraskad, jag som så lätt brukar få hål.. Kanske har de hjälpt att jag snart varit rökfri ett år ;) gjorde iallafall en avgjutning av mina tänder också, då jag ska göra en tandblekning :) ja, jag ska börja det här året fräscht :) kommer dock vänta med att påbörja tandblekningen till den 17:e januari, då jag varit rökfri i exakt 1år! Jag är så stolt över mig själv!!

Håller fortfarande på att pilla med mina mål (nyårslöften). Men har inte suttit vid datorn än så de får ni vänta på ett tag till ;)

Jag har varit på ett sjukt bra humör idag, de gillas. Mera bra dagar ska de bli!


1januari 2012

2012 - ja nu hoppas jag med varje liten kroppsdel i mig att detta år faktiskt kommer att bli bra.

Jag är så glad att 2011 är förbi nu! Till och med nyår detta år blev kaos. Började bra, men slutade förjävligt. Fick iallafall vara med mina närmsta <3 Nåja nu kan de bara bli bättre, visst? Jag tror på det.

Just nu ligger jag i sängen med hunden sovandes bredvid, kollar på tv och försöker återhämta mig från igår, inatt. Ja bakis är man ju, inte så konstigt..

Imorgon börjas jobbet igen! Ska faktiskt bli skönt, komma in i rutiner och lite sånt också :) ska ju även dra igång stenhårt med träning och powerwalks, funderar även på morgonpromenader också..

Ska göra en års resumé av 2011 med bilder och lite sånt sen när jag sätter mig vid datorn. Och ska även då skriva ner mina nyårslöften, eller jag kallar de heller mina mål över detta år. Ett nyårslöfte är lätt att bryta?! Så mål får de bli, då blir jag nog mer motiverad också!

Resten av kvällen blir de bara lugnt. Det förtjänar varända liten kotte på denna jord såhär dagen efter nyår..

Puss


RSS 2.0