Plötsligt händer det.Säger inget, inget mer om dig, ser dig inte längre, och du kommer inte få höra nått av mig mer. fuck off. Jag hoppas att rätt person kikar in här och tar åt sig. Ja, kan ju nämna att personen, aset börjar på bokstaven A.

Ledsen om min update tagit, oj en månad?! Jag måste ju bättra mig med mina inlägg. Nytt år och allt. Januari månad har dock varit rent av sagt kaos. Men jag tror saker och ting börjar lösa sig nu? vill hoppas på det iallafall.. I allt kaos brukar alltid ljuset leta sig fram tillslut. Jag ger aldrig upp!

Är ledig från jobbet både idag och imorgon - hur skönt som helst.

Haha imorse var jag utelåst. dock bara en timme, men endå. sjukt kallt ute! Jag var klanting (haha som vanligt) hade bytt jacka, och mina nycklar låg kvar i den andra.

Jobbet flyter på, jobbar så mycket jag kan. Sparar pengar och allt bara rullar på :) Lägenhet letar jag fortfarande, har varit på några visningar men ingen jag direkt fastnat för. Får dock inte bli för kräsen, men jag har ju mina tre krav, ballkong, badkar & inte för trångt, och helst en vanlig spis, ingen jävla gasspis! men snart så hittar jag säkert lägenheten som passar mig!

Är hemma hos Brorsan nu iallafall, kan inte komma hem förrän pappa kommit hem, jag har ju inga nycklar. haha. lite jobbigt då jag hade velat fixa lite saker där hemma, eftersom jag är ledig. men jag har imorgon också på mig!

Har ännu inte bestämt mig för vilket gym det blir. 24/7 eller sats.
Får dock inte börja träna ännu, förra veckan var jag på en massa läkarbesök..(vill inte gå in på varför) men jag får inte börja träna nu förrän min kropp återhämtat sig.. så får ta de lugnt i ca 1 vecka till. så tråkigt. Men jag kan iallfall ta mina promenader(som jag faktiskt bättrat mig med också).. Har även börjar skära ner rejält på kalorierna som jag stoppat i mig tidigare. Har redan (under bara den här veckan) sett skillnad på vågen. Woho rätt håll neeeråt!

Ända sedan nyårsafton har jag bara tagit mig 1,5glas vin (och jag blev inte ens full). Så känner mig faktiskt väldigt duktig. Ska nog inte dricka förrän jag fyller år, vilket är den 10:e Mars. Det fixar jag!

Skänker en stor varm tanke till exet mitt som ligger på sjukan. Du är en stark person, och du har så många som stöttar dig, och som alltid har funnits för dig. Du klarar det här. Är så tacksam över att du faktiskt lever..
Ska iallafall dit och hälsa på honom imorgon med natta..

något mer tråkigt som hänt är att moster Rut gått bort. men jag vet att hon har det bättre nu, bland änglarna. Vila i frid Rutan! Vi tänker på dig. Begravning blir den 17:e fick jag reda på idag..

Ska snart springa ner till centrum, måste fixa lite grejer.

och ikväll så ska jag antingen bara ta de lugnt eller träffa crippa ett tag.

vi hörs, hare! :D

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

KRAM

2012-02-02 @ 16:18:35
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: olli messi

Du är så duktig tycker jag! kram :)

2012-02-02 @ 20:20:14
URL: http://messiandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0