I'm the kind of girl who laughs at her mistakes, so pardon if I laugh in your face.Hoppas att ni mår bra, själv ligger jag hemma sjuk. Har gjort det sen igår natt.. Så oerhört tråkigt, jag blir så rastlös och får spring i benen, även fast jag inte orkar göra någonting åt det. ingen ork för fem öre! Förkyld,magsjuk & febrig! Tummen ner för det.

Annars då? Jo allt flyter på som vanligt.
Snart kan jag sätta igång med träningen också, ska bli hur skönt som helst. Det blir förmodligen 24/7?
Letar lägenheter som aldrig förr, jag ska ha hunnit flyttat hemifrån innan sommaren, åh jag vill ju verkligen. Nåja, har iallafall som mål att ha flyttat hemifrån innan årets slut. Men bara om jag hittar något jag verkligen faller för. Annars får de lika gärna va, för jag vet ju inte hur många år som kommer att spenderas där, därför vill jag vara helt säker på mitt val.
Har tappat -3,2kg hittills detta år, toppen känns det! och mer ska de bli.. När jag har tappat -3,1kg till så har jag nått mitt första delmål och då får jag ge mig själv min första belöning (fast har dock inte bestämt vad ännu). Har iallafall som mål att tappa ca 15-25kg. men får ju se på vägen hur jag kommer se ut. vill ju inte bli för smal, och jag vill ju omvändla fett till muskler på vägen också. Ett steg i taget :) även om jag hade önskat man hade kunnat knäppa med fingrarna så var de fixat. Men nej, så är inte verkligheten. Ska man va fin får man lyda pin! Sen dessutom så gillar jag ju att träna och hålla igång. Så de känns bara kul att få komma igång igen!

Och när de gäller mitt kärleksliv, så är jag redo för att börja dejta igen! A var ett svin, lägger inte ner tid på att skriva vad han gjorde, en falsk människa rakt igenom, nu slösar jag inte min tid där mera. Så jag hoppas att turen väntar denna gång. Alla hjärtans dag snart, pass på, bjud ut mig? ;))

Nu ska jag se vidare på min serie som jag följer nu: pretty little liars!

Ha de så fint sålänge <3

..glöm inte min twitter: @annielull
jag har även skaffat instagram, för er som vill se bilder av mig: @annielull

Plötsligt händer det.Säger inget, inget mer om dig, ser dig inte längre, och du kommer inte få höra nått av mig mer. fuck off. Jag hoppas att rätt person kikar in här och tar åt sig. Ja, kan ju nämna att personen, aset börjar på bokstaven A.

Ledsen om min update tagit, oj en månad?! Jag måste ju bättra mig med mina inlägg. Nytt år och allt. Januari månad har dock varit rent av sagt kaos. Men jag tror saker och ting börjar lösa sig nu? vill hoppas på det iallafall.. I allt kaos brukar alltid ljuset leta sig fram tillslut. Jag ger aldrig upp!

Är ledig från jobbet både idag och imorgon - hur skönt som helst.

Haha imorse var jag utelåst. dock bara en timme, men endå. sjukt kallt ute! Jag var klanting (haha som vanligt) hade bytt jacka, och mina nycklar låg kvar i den andra.

Jobbet flyter på, jobbar så mycket jag kan. Sparar pengar och allt bara rullar på :) Lägenhet letar jag fortfarande, har varit på några visningar men ingen jag direkt fastnat för. Får dock inte bli för kräsen, men jag har ju mina tre krav, ballkong, badkar & inte för trångt, och helst en vanlig spis, ingen jävla gasspis! men snart så hittar jag säkert lägenheten som passar mig!

Är hemma hos Brorsan nu iallafall, kan inte komma hem förrän pappa kommit hem, jag har ju inga nycklar. haha. lite jobbigt då jag hade velat fixa lite saker där hemma, eftersom jag är ledig. men jag har imorgon också på mig!

Har ännu inte bestämt mig för vilket gym det blir. 24/7 eller sats.
Får dock inte börja träna ännu, förra veckan var jag på en massa läkarbesök..(vill inte gå in på varför) men jag får inte börja träna nu förrän min kropp återhämtat sig.. så får ta de lugnt i ca 1 vecka till. så tråkigt. Men jag kan iallfall ta mina promenader(som jag faktiskt bättrat mig med också).. Har även börjar skära ner rejält på kalorierna som jag stoppat i mig tidigare. Har redan (under bara den här veckan) sett skillnad på vågen. Woho rätt håll neeeråt!

Ända sedan nyårsafton har jag bara tagit mig 1,5glas vin (och jag blev inte ens full). Så känner mig faktiskt väldigt duktig. Ska nog inte dricka förrän jag fyller år, vilket är den 10:e Mars. Det fixar jag!

Skänker en stor varm tanke till exet mitt som ligger på sjukan. Du är en stark person, och du har så många som stöttar dig, och som alltid har funnits för dig. Du klarar det här. Är så tacksam över att du faktiskt lever..
Ska iallafall dit och hälsa på honom imorgon med natta..

något mer tråkigt som hänt är att moster Rut gått bort. men jag vet att hon har det bättre nu, bland änglarna. Vila i frid Rutan! Vi tänker på dig. Begravning blir den 17:e fick jag reda på idag..

Ska snart springa ner till centrum, måste fixa lite grejer.

och ikväll så ska jag antingen bara ta de lugnt eller träffa crippa ett tag.

vi hörs, hare! :D

RSS 2.0