Sista dagen på detta år. 2011 bara flög förbi!

Endå ganska skönt att 2011 snart är slut. Det har varit så många motgångar detta år, fast visst mycket bra har hänt också, försöker att tänka bort allt dåligt och fokusera på de bra istället. Positiv inställning haha.

Det blev en lugn kväll igår. Käkade aldrig middag hemma utan mötte istället upp Crippa. Vi drog först hem till honom ett tag och sen drog vi ut på en krog i närheten och åt middag ihop. Vi satt och snackade om livet och allt däri! En fin sista kväll på 2011 blev det iaf :) kom hem vid tolv inatt och somnade väl vid ett..

Så imorse vaknade ja vid tio och kände mig helt utvilad - skönt!
Har fått i mig frukost och varit ute med hunden. Fast ska snart ut på en till, en långpromenad, känner att jag behöver fundera lite.. Över mål och nyårslöften osv.

Lillebror kommer hit vid tre tiden och då ska vi ut och käka och sen dra hem och fixa oss för att fira nyår hos Dennis och Natta! Vi firade där förra året också :) ska bli riktigt kul! de som var där förra året ska dit också + några till :)

Nu ska jag fixa mina naglar och sen blir de en långis ute i solen haha, rätt så mys endå ;)

Puss och gull! Och gott nytt år om jag inte hinner skriva något mer. <3

Funkar inte att ladda upp bild?


Kommentarer
Postat av: KKUNGAMANDA - SÖDERMANLANDS STÖRSTA UNGDOMSBLOGG

Jag har just nu tre fantastiska tävlingar igång i bloggen. Är du med i alla tre får du en extralott i varje tävling. (påminn mig gärna då att du är med i alla tre, så jag vet)Länkar till tävlingarna är här under!

http://kkungenduvet.blogg.se/2011/december/exklusiv-tavling.html#commenthttp://kkungenduvet.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-valfritt-smycke.html#commenthttp://kkungenduvet.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-valfritt-glitterstra.html#comment

2011-12-31 @ 12:54:49
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0