I'm the kind of girl who laughs at her mistakes, so pardon if I laugh in your face.Hoppas att ni mår bra, själv ligger jag hemma sjuk. Har gjort det sen igår natt.. Så oerhört tråkigt, jag blir så rastlös och får spring i benen, även fast jag inte orkar göra någonting åt det. ingen ork för fem öre! Förkyld,magsjuk & febrig! Tummen ner för det.

Annars då? Jo allt flyter på som vanligt.
Snart kan jag sätta igång med träningen också, ska bli hur skönt som helst. Det blir förmodligen 24/7?
Letar lägenheter som aldrig förr, jag ska ha hunnit flyttat hemifrån innan sommaren, åh jag vill ju verkligen. Nåja, har iallafall som mål att ha flyttat hemifrån innan årets slut. Men bara om jag hittar något jag verkligen faller för. Annars får de lika gärna va, för jag vet ju inte hur många år som kommer att spenderas där, därför vill jag vara helt säker på mitt val.
Har tappat -3,2kg hittills detta år, toppen känns det! och mer ska de bli.. När jag har tappat -3,1kg till så har jag nått mitt första delmål och då får jag ge mig själv min första belöning (fast har dock inte bestämt vad ännu). Har iallafall som mål att tappa ca 15-25kg. men får ju se på vägen hur jag kommer se ut. vill ju inte bli för smal, och jag vill ju omvändla fett till muskler på vägen också. Ett steg i taget :) även om jag hade önskat man hade kunnat knäppa med fingrarna så var de fixat. Men nej, så är inte verkligheten. Ska man va fin får man lyda pin! Sen dessutom så gillar jag ju att träna och hålla igång. Så de känns bara kul att få komma igång igen!

Och när de gäller mitt kärleksliv, så är jag redo för att börja dejta igen! A var ett svin, lägger inte ner tid på att skriva vad han gjorde, en falsk människa rakt igenom, nu slösar jag inte min tid där mera. Så jag hoppas att turen väntar denna gång. Alla hjärtans dag snart, pass på, bjud ut mig? ;))

Nu ska jag se vidare på min serie som jag följer nu: pretty little liars!

Ha de så fint sålänge <3

..glöm inte min twitter: @annielull
jag har även skaffat instagram, för er som vill se bilder av mig: @annielull

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Jag hejar på dig. Jag har gått ner först 2,5 kilo och sedan upp 2... så 0,5 kilo på en månad känns inte sådär jättebra...

2012-02-07 @ 15:23:20
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: alexandra

Super fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-02-15 @ 11:29:12
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/
Postat av: Mikael

Tjena, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram från Modemannen Mikael

2012-10-13 @ 16:00:41
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0