fix och trix

  

Hittade några fotton på datorn. Hade mörkare hår där.. Funderar på att bli mörkhårig igen. Fast samtidigt saknar jag mitt blonda hår. Men brunt är kanske mer naturligt på mig, men blondt är kanske mer jag. Haha Vilken dilemma! Hjälp?

Nu börjar jag verkligen bli trötter. Har hållit igång hela dagen. Men så skönt när allt är gjort. Ska fixa lite till innan jag tar kvällspromenaden med Zita. Sen blir de en snabb dush & ta fram kläder osv till imorgon. Jobb imorgon 08.00-14.00 Skönt :))

Imorgon kväll kommer lillebror över & pappas tjej Inger. Så de blir mysmiddag och sen filmkväll :) Jag jobbar ju helger, har ju gjort det sedan maj det här året. Men visst får jag ledigt om de e något speciellt jag vill göra, ska jag vara ärlig är de rätt så skönt att jobba helger. Annars har jag bara känt mig tvungen ibland till att gå ut. Så de e skönt att bara få de lugnt ibland också.

Nästa onsdag funderar jag dock på att dra ut. Behöver träffa lite folk och få i mig lite rödvin känner jag :) Det var ju typ 3veckor sen sist, eller var de en månad senast? oj vad jag blivit duktig.

Nej nu ska jag rensa lite till :) sen ut på en promenix!
Om du lutar dig mot solen, om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig ♥

Kommentarer
Postat av: Marie

Svar: Jo om min pojkvän någon gång kunde släppa telefonen :/

2011-09-22 @ 21:57:05
URL: http://mylittlediary.blogg.se/
Postat av: nathaliesaucedoandersson♥

- planer inför helgen då? kram<3

2011-09-23 @ 00:58:05
URL: http://naattisplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0