Så förvirrad juuu...

Kom precis hem efter jobbet. Dagen gick fort på jobbet idag med och nu har jag bara en jobbdag kvar tills min ledighet börjar, Wiiee!

Sorry om det här inlägget blir knäppt. Men de e så jag känner mig, knäpp, störd, lurad? Fan alltså. Jag har aldrig kännt och tänkt på det här sättet förut (jag förstår om ni inte fattar ett skit om de jag skriver nu, men jag måste få rensa tankarna lite) skulle kunna berätta vad det handlar om, fast jag kan inte. Det är en enda stor röra redan och de har blivit så komplicerat och ja kan inte göra de värre nu än vad det redan är, eller kan jag? I själva verket har jag ju inte gjort någonting alls? Varför kan jag inte sluta tänka på...? Jag måste fan vara helt sjuk... Jag skrattar samtidigt som jag knappt fattar någonting. Jag är så glad men endå tårögd.. Jag tror jag skulle behöva en stor varm kram, ett förlåt och sen ta allt därifrån.

Ett glas vin eller en öl skulle sitta fint nu. Fast de fåe ja vänta till imorgon med. Hihi ja ser fram emot ledigheten!! :))

Nu ska jag ut med hunden. Rensa tankarna. Lyssna på musik i lurarna och bara andas.. Om jag lyckas är jag fan grym.

Sen ska välja kläder och lite fix inför julafton. Efter jag har firat jul med familjen så blir de utgång på kvällen hihi. Så jävla kul, de har ju blivit som en liten tradition :) utgång varje julafton, iallafall under några års tid nu!

Jag tänker miljoner tankar just nu. Och du borde höra av dig.. Eller..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0